Archive for February, 2002

Levende dieren in supermarkten

Tuesday, February 19th, 2002

{{customfive}}{{popup supermarkt.gif supermarkt 200×219}}Verkoop van levende dieren in Supermarkten van Indonesië voor rituele slacht
Dat moest ik visualiseren, dus 5 minuten later in photoshop:
COW (4k image)

Tuesday, February 19th, 2002

{{customfive}}man_imker (9k image) Tja, ik vraag me af of je als imker, of zelfs als Belg (het waren Belgische imkers die staakten) met dit soort mensen wilt worden geassocieerd. Met mooi geschilderde, zelf gemaakt houten borden met daarop bijen met een ‘SOS’ ballonnetje…

In de trein hebben we batterijen

Tuesday, February 19th, 2002

{{customthree}}Gezien als kop in een krant, ergens in de trein ‘Batterijen: de draagbare revolutie‘. Volgens mij was die krant uit 1965, toen we ook nog spraken over ‘megabreinen’ in plaats van ‘computers’.

Down

Tuesday, February 19th, 2002

{{customnine}}De server van demented.org, onze webhost, was gisteren ‘down’. Vandaar al die problemen met het bekijken van deze site, alles zou nu weer goed moeten zijn.

Bezoekers

Monday, February 18th, 2002

{{customnine}}Ja, we zijn pas 10 uur online. En we hebben al een bezoeker gehad! Helemaal uit het verre Apeldoorn. Dankjewel anonieme Apeldoorner!

Spannend op mars

Sunday, February 17th, 2002

{{customfive}}spannend (4k image)
Wow. Dat zag er tussen al die andere berichten over gastenlijsten op Het Huwelijk opeens heel erg science-fiction uit.

Coupland quote

Sunday, February 17th, 2002

{{customthree}}Quote uit het boek ‘Vriendin in Coma’ van Douglas Coupland:
> De bries verandert van richting. ‘Wat is dat voor lucht?’ vraagt Hamilton.
> En allevier ruiken ze – de geur. Hamilton zegt: ‘O, o – Lekkers!’.
> Pam begint te gillen en gooit een camera naar zijn hoofd.
In dit geval is ‘lekkers’ dus een synoniem voor ‘verrote lijken’ die in dat deel van het boek bijzonder veel voorkomen. Ik vraag me af wat het in het engelse origineel het woord ‘Lekkers’ was.

Sunday, February 17th, 2002

{{customfive}}{{popup metroraar.gif metroraar 500×328}}Vreemd artikel in de metro een paar dagen geleden. Zouden ze dit nu bedoelen met hun ‘radicale vernieuwing’ ? Radicaal is het in ieder geval wel.

Welkom

Sunday, February 17th, 2002

{{customnine}}Welkom op ge.bykr.org. Dit is het eerste artikel, maar ik hoop natuurlijk dat er nog vele zullen volgen. Voor een complete uitleg over wat deze site precies is moet je maar eens kijken bij de uitleg pagina. Veel plezier met deze site!