Archive for September, 2002

de bezoeker

Monday, September 30th, 2002

{{customnine}}

Wie is toch de onbekende student(e) van de Universiteit van Groningen die telkens op dit weblog komt? Het is zo’n beetje de enige vaste bezoeker :)

Kopieerdriften

Sunday, September 29th, 2002

{{customfive}}Het is weer eens zover: een campagne van bekende, ultrarijke popsterren die tv-spotjes maken om ons te vertellen dat we geen MP3’s meer mogen downloaden van het net omdat ze anders hun nieuwe sportwagen niet kunnen afbetalen. Onder andere muzikale vernieuwers als Britney Spears, Puff Daddy (pardon, Puff Diddy) en de Dixie Chicks zullen in de reclamecampagne optreden, die vele miljoenen dollars gaat kosten en waarvan waarschijnlijk een heel derde-wereld land een week kan eten. Goed, wie er nog meer van wilt weten klikt hier.

Pim!

Saturday, September 28th, 2002

{{customfour}}Interresant: de Pim Fortuyn herdenkingsspiegel. Te bestellen via de site van de LPF. Volgens het bericht kan deze spiegel ‘op vele manieren bekeken worden, namelijk als foto, schilderij of als (jawel!) spiegel. Ook heeft de spiegel een ‘mysterieuze uitstraling’. Nou, vraag me af of mensen daar zin an hebben.

TVG

Saturday, September 28th, 2002

{{customfour}}Sensatie! Exclusief! Theo Van Gogh zet interne LPF-evaluatie op zijn website. Let ook op de titel van de webpagina, Theo kan blijkbaar nog niet zo goed overweg met zijn ‘content-management systeem’, want er staat heel mooi ‘type a title for your page here’ boven.

Citaat

Saturday, September 28th, 2002

{{customtwo}}V: Wat gebeurt er als alles al is uitgevonden?
A: Dan gaan we alles onuitvinden, en uiteindelijk beginnen we dan weer overnieuw met het wiel.

Slobo

Friday, September 27th, 2002

{{customfive}}’Slobo’ Milosevic legt eindelijk uit wie dan wél al die Moslims heeft afgeslacht:

parijs (2k image)

BTW. Is het iemand al opgevallen dat Hotmail tegenwoordig ook al aan pop-ups doet?

Bettie Serveert

Thursday, September 26th, 2002

{{customtwo}}Toch cool om te lezen op zo’n Amerikaanse site:

bettie2 (15k image)

Opruimen

Wednesday, September 25th, 2002

{{customthree}}Ik ruim m’n harde schijf op en vindt:
autootje (2k image)
Een autootje!

Googlenews

Tuesday, September 24th, 2002

{{customfour}}De ultiem populaire zoekrobot Google heeft sinds kort een nieuwe site aan hun arsenaal van nieuwsgroep, web, plaatjes en andersoortige zoekers toegevoegd: Google News. Was al een tijdje als ‘beta’ in de lucht, maar nu ook echt met plaatjes en dergelijke. Het is naar mijn mening erg handig dat het nieuws constant wordt geupdate, en dat je het nieuws dus zo vers krijgt als maar mogelijk is. Zodat je bijvoorbeeld nu al kan lezen dat er 20 minuten geleden hevige rellen in Ivoorkust zijn uitgebroken. Jawel, de wereld wordt steeds kleiner.

Gorki!

Sunday, September 22nd, 2002

{{customtwo}}vooruitgang_100 (9k image)
Had ik al eens eerder opgemerkt dat de nieuwe cd van Gorki (Vooruitgang) vrij geniaal is? Hij (Luc de Vos, de zanger/gitarist/leider/schrijver/etc.) zingt in het Nederlands, en dat lijkt in het begin mischien een beetje vreemd, maar na een tijdje begint je het te dagen en kom je tot de onvermijdelijke conclusie: Gorki is cool!. En aankomende donderdag ga ik ‘m ook nog zien in Tilburg, ja het leven is goed.