Archive for March, 2002

Luchtballonnen II

Thursday, March 28th, 2002

{{customthree}}Belachelijke luchtballonnen, deel 2:

ballon2 (4k image)

We zijn weer online

Thursday, March 28th, 2002

{{customnine}}Ja, we waren weer eens offline. Probleempje met onze host. Maar goed, binnenkort gaan we vast wel verhuizen naar een eigen server enzo, maar tot die tijd…

Nedstat

Monday, March 25th, 2002

{{customnine}}Ons Nedstat grafiekje is echt cool:
tablebar (3k image)

MSN Messenger

Saturday, March 23rd, 2002

{{customone}}Een aantal dingen die me opvielen aan de nieuwe MSN Messenger:
* Als je probeert het programma af te sluiten terwijl je een ander internet-gerelateerd Microsoft product aan het draaien bent (bv. Explorer of Outlook) krijg je de fijne mededeling dat dit toch echt niet kan, en dat je eerst die andere programma’s moet afsluiten. Als je echter via CTRL-ALT-DELETE het programma afsluit gaat dat zonder slag of stoot.
* MSN zegt dat er geen internet browser is gevonden op het systeem. Terwijl ik toch echt Opera heb geinstaleerd. Dan maar Internet Explorer als standaard browser instellen. Hee, verrek! Nu doet MSN het opeens wel.

Euros

Friday, March 22nd, 2002

{{customthree}}Van het ASBEST(Amersfoorste Socitëit en Brigade Euro Synoniemen Trefwoorden) hoorde ik 3 bijnamen voor de Euro: 1 euro = \Drammer\, 2 euro = \Matser\ en een 10 euro biljet is een \Kluit\. Zullen we dat vanaf nu gaan gebruiken in plaats van de oude, kleurloze benoemingen?

En weer een link

Friday, March 22nd, 2002

{{customfour}}En joepie de poepie, alweer een link van een andere weblog: Neerslag. En dus ook een linkje terug, bij deze.

Goed nieuws

Thursday, March 21st, 2002

{{customfive}}Eindelijk __goed__ nieuws:
gas (1k image)

Hamsters & Hond

Thursday, March 21st, 2002

{{customsix}}Een **Jack Russell** en een **Russische Dwerghamster** bij elkaar, hoe gaat dat. Tenminste, ik geloof dat het kleine, zacht en schattig hoopje vacht op pootjes een Russische Dwerhamstertje is, laatst overgenomen van mijn broertje die hem niet meer wilde hebben nadat het diertje zijn slagtandjes al 2x in mijn broertjes vlees hadden geboord.

Mikki (een jack Russell van het vrouwelijk geslacht) kijkt elke dag smachtend en piepend naar de tussen het zaagsel ritselende knaagdiertjes die vredig hun kooien op orde proberen te houden. Mikki likt en blaft en draait onrustig om zichzelf heen wanneer de hamsters weer enige activiteit vertonen.
Zou ze nou zo graag willen meehelpen de kooi te onderhouden, of kan ik maar beter niet ‘per ongeluk’ een hamster naast Mikki op de grond zetten?
Het kan een gezellig onderonsje worden met een likje hier en een neusje-neusje daar, of…’n bloedbad.

\ps. berichten over sociaal-vaardigheidstesten tussen Russische Dwerghamsters en Jack Russells volgen later\

Luchtballon

Thursday, March 21st, 2002

{{customthree}}Belachelijke luchtbalonnen, deel 1:
luchtb (3k image)

Solea

Wednesday, March 20th, 2002

{{customnine}}En wederom: een nieuwe auteur. Ze (ja, onze eerste vrouwelijke versterking) heet Solea en komt uit Nederland, maar woont stiekem eigenlijk in Spanje. Ik wens haar veel succes.