Archive for December, 2002

Rare mailtjes

Monday, December 30th, 2002

{{customfour}}Leuk voor enige verpozing: De vreemde mailtjes die WebWereld dit jaar ontving. En daar zitten toch wel een paar leuke dingen tussen.

Kerstpakket2002

Monday, December 30th, 2002

{{customthree}}Op mijn werkplek, de Rijksuniversiteit Groningen hebben ze een speciale commissie die ieder jaar kerstpakketten bedenkt. Ieder jaar komen daar de meest vreemde creaties uit (knapzak met verantwoorde ‘lekkernijen’ in een jaar dat een hoop mensen op straat kwamen te staan, vogelhuisje met verantwoorde ‘lekkernijen’, een rieten mandje met verantwoorde ‘lekkernijen’ die je op je rug kon binden zodat je op een paashaas leek), maar dit jaar was toch echt een topper. Iedere werknemer mag nu 6 keer naar de Hortus in Haren: een grote kas met exotische planten. Misschien is het overbodig om te vertellen dat heel veel mensen deze kaarten teruggestuurd hebben.

Spam, again

Friday, December 27th, 2002

{{customone}}Dit kreeg ik als spamkerstkadootje:

kerst (34k image)

Nella!

Monday, December 23rd, 2002

{{customtwo}}Nog geen kerstmuziek voor bij de kalkoen? Download MP3’s van mijn bandje: nella.

En een voorbeeld.

Saturday, December 21st, 2002

{{customtwo}}En voor de gein ook maar gelijk een hoesje gemaakt voor het nieuwe Radiohead album. Voor als er weer MP3’s worden gelekt ik niet meer een hoesje hoef te ontwerpen maar het gelijk kan uitprinten.

radiohead (14k image)

Muziek!

Saturday, December 21st, 2002

{{customtwo}}Voor de muziekfans onder het Gé lezend publiek (en dat zijn er wel een paar, geloof ik) een aantal data die interresant kunnen zijn, vanwege de nieuwe albums die de desbetreffende artiesten dan gaan uitbrengen:

21 Januari
* Microphones – Mt Eerie

28 Januari
* Bonnie “Prince” Billy – Master and Everyone
* Lou Reed – The Raven

11 Februari
* Massive Attack – 100th Window
* Wilco – Kamera EP

4 Maart
* Songs: Ohia – Magnolia Electric Co.

18 Maart
* Lisa Germano – Lullaby for Liquid Pig
* Stephen Malkmus & The Jicks – Pig Lib

25 Maart
* Portishead – Alien
* Radiohead – Nog Geen Titel (maar ik gok op ‘Sail to the Moon’)

22 April
* White Stripes – Elephant

Zomaar…

Thursday, December 19th, 2002

{{customthree}}Zomaar weer eens wat vreemde manier waarop mensen op Gé terechtkomen (oftewel, wat tikken ze in bij Google om hier te komen):
* plaatjes van het eten van de moslims (tsja, daar ben ik ook wel heel benieuwd naar)
* grens kinderalimentatie om voor de persoonsgebonden aftrek (????)
* waarom geen breedbeeld (nee, waarom eigenlijk niet?)
* gehandicapt vakantie lissabon

3dstation

Thursday, December 19th, 2002

{{customfour}}’Zoh, en wat heb jij gisteravond gedaan?’. ‘Ach ja, ik heb het treinstation van Nijmegen in een 3d-programma nagebouwd. Je moet tenslotte toch wat’.

Bush in portretten

Monday, December 16th, 2002

{{customthree}}In de serie ‘Wereldleiders in portretten’ vandaag dhr. George W. Bush:

Klik op de rode bush voor een zeurpriesuh!

Mailtje

Sunday, December 15th, 2002

{{customsix}}Goh, ik kreeg toch een raar mailtje:

hai ! wij zijn Melanie en Adjana. wanneer je dit bericht in juli al hebt ontvangen en niet positief vond dan hoef je niet verder te lezen.
uit die oproep voor onze prive gangbang party van afgelopen augustus hebben we veel leuke aanmeldingen ontvangen en een vreselijke geile party kunnen organiseren. met dank aan Petra en Johan (*knipoog*). voor tussen kerst en oud en nieuw gaan we op herhaling. het wordt de eerste kerstgangbang-party. ben jij tussen de 18 en 45 en vind je het leuk om mee te doen in onze sexorgie dan moet je je even aanmelden met Melanie. En dat kun je nu doen als je een sms-bericht
verstuurd met als text: SMS GB naar het nummer 4060. je krijgt dan vanzelf de info en uitnodiging naar jouw telefoon gestuurd. het kost 1,10 euro per bericht.