Archive for August, 2005

Willekeurig

Tuesday, August 30th, 2005

rotzooi (10k image)
Nee, wat u boven ziet is niet een plaatje van mijn kamer nadat ik had gevierd dat ik geslaagd was, maar een foto van iemand op Livejournal. Zomaar iemand. Gevonden via een geniaal scriptje wat automatisch de laatste dertig plaatjes van Livejournal onder elkaar zet. En dan zie je een hoop voorbijkomen, zoals bijvoorbeeld een zielig meisje, iemands avondeten en een onbegrijpelijke (en nogal geweldadige) strip. Je kunt ook zien waar ze gebruikt zijn, maar dat maakt het natuurlijk allemaal veel minder leuk. Dan weet je wat er aan de hand is, en valt er niks meer te speculeren.

Eindexamen

Wednesday, August 24th, 2005

kaarsje (11k image)

Om twee uur vanmiddag doe ik eindexamen voor mijn master. Brandt u allen een kaarsje voor mij? Eventueel digitaal.

Elstar MP3

Tuesday, August 23rd, 2005

elstar-tuxedo_park (14k image)

Elstar is een leuk gitaarbandje uit Arnhem. Ze zetten zomaar voor niets hun demo Tuxedo Park in mp3 hier neer. Zouden er meer moeten doen. Check ook hun agenda.

Sla-olie

Monday, August 22nd, 2005

slaolie (27k image)

Wat doe je als je pc teveel lawaai maakt? Nou dan zet je hem uiteraard in de sla-olie, behalve dan de harde schijf en de cd/dvd -speler.

Elke dag een Kamatoon

Monday, August 22nd, 2005

kamatoon126 (7k image)

De cartoons van Kamagurka blijven leuk. Je kunt ze gratis, en dat laatste wil toch iedere Nederlander, in je mailbox krijgen. Klik.

Caesar tien jaar

Monday, August 22nd, 2005

Caesar bestaat tien jaar en dus komt er half oktober een verzamelaar met toegevoegde b-sides, demo’s, enz. en een kleine tour in november. Dat staat tenminste op hun website te lezen. Meer nieuws volgt …

Bob Moog is dood

Monday, August 22nd, 2005

Bob Moog de man achter de Moog is dood. Ik hoop dat er nog veel muziekjes met dit prachtige klinkende instrument gemaakt worden. Bob, bedankt voor wat je al voor de muziek gedaan hebt. Een uitzending over hem vind je hier.

Lowlands 2005

Monday, August 22nd, 2005

pixiesshirt2 (9k image)

Een Lowlands -festival in een top drie:
1. Pixies, rillingen van top tot teen;
2. Nick Cave & the Bad Seeds, het wordt tijd voor een kerk op Lowlands;
3. Art Brut, humor en muziek gaan prima samen.

Doom op iPod

Friday, August 19th, 2005

doompod (3k image)

Het werd verdorie ook eens tijd! Eindelijk is er DOOM voor de iPod. Het kost een hoop gedoe om het aan de praat te krijgen, en het werkt alleen op een iPod met een kleurenscherm, maar dan heb je ook wat. Zie de video (zipbestand). En voor wie de rest van z’n electronica ook wil laten DOOMen kan eens kijken op It Plays Doom. Wat dacht u bijvoorbeeld van DOOM op een rekenmachine, op een GSM of zelfs op een digitale camera?

Furtips video en mp3s

Monday, August 15th, 2005

Furtips hebben hun eerst clip opgenomen. “When the suits collide” is op hun website te bekijken. Ook zijn er twee mp3s te downloaden Destruction Love en I would rather be catholic now. Ook hebben ze acht nieuwe nummers opgenomen die volgend jaar waarschijnlijk uitgebracht worden. Tot dan moeten we het doen met hun eerder dit jaar verschenen album We Are Communications.