Archive for June, 2002

AO Deel 1

Sunday, June 30th, 2002

{{customseven}}Vanaf heden: regelmatig een citaat uit oude AO (actuele onderwerpen) en Micro-reeks boekjes van net na de tweede wereldoorlog. Onder het motto: wat is de wereld sindsdien veranderd!

Vandaag een citaat uit ‘Als ik eens God was’, van Daniel A. Lord SJ. Uitgegeven door LANNOO in 1947. Dit boekje was in de Micro-reeks uitgegeven en bedoeld om ‘jongelui te helpen met vragen die zij hebben in deze periode van hun leven’. Uiteraard met veel verwijzingen naar God en bijzonder omslachtige aanwijzingen omtrent sex e.d. Vandaag vertelt Daniel A. Lord over wat hij vindt van mensen die zeggen dat God de schepping wel wat beter had kunnen doen:

“Laten we God de verdiende lof brengen voor zijn uitstekende scheppingswerk. Ik voor mij moet eerlijk bekennen dat ik het niet beter gekund zou hebben. En, oprecht gesproken, zoudt U het beter gedaan hebben?”

Micheal!

Saturday, June 29th, 2002

{{customthree}}micheal (3k image)
Volgens mij zijn er over dit gezicht boeken vol te schrijven. Je wist dat Micheal er erg aan toe was, je wist dat hij een gat in zijn neus had, je wist dat hij een hoeveelheid operaties aan zijn gezicht had gehad die zelfs van Erica Terpstra een slanke blondine had kunnen maken, maar \toch\ gaat het al je voorstellingsvermogen te buiten als je eens een zo’n close-up van z’n gezicht ziet.

Online!

Saturday, June 29th, 2002

{{customnine}} Jawel, na een stilte van bijna 3 maanden zijn we nu eindelijk weer online! We zijn van naam veranderd van husky.demented.org naar **ge.bykr.org**. Bykr.org is de nieuwe website van ondergetekende, en voor de verandering betaal ik nu ook om deze site te hosten, dus geen offline-afwezigheid meer van een paar dagen ofzo! Het complete archief van de oude site staat ook op deze site, dus dat kan je nog eens doorbladeren. Goed, ik hoop in ieder geval dat jullie (wederom?) weer veel plezier aan deze site beleven, en tot snel…

Gjio

Saturday, June 29th, 2002

{{customone}}
gerjgier
gerj
geirj