Archive for January, 2003

Xenofobie

Tuesday, January 28th, 2003

{{customfive}}Xenofobie?

121-02 (7k image)

Kazaa

Tuesday, January 28th, 2003

{{customfive}}Yeah!
KaZaA sleept muziekindustrie voor rechter

eels-dag

Tuesday, January 28th, 2003

{{customtwo}}Mijn collega’s willen nog wel eens klagen dat ik te veel Eels draai op de labzaal waar ik werk. Echter laatst begonnen ze te grappen dat er maar eens een Eels-dag gehouden moest worden…. dat hadden ze dus beter niet kunnen doen, want: vandaag heb ik uitgeroepen tot de nationale (nou ja, nationale) eels-dag.

Test

Monday, January 27th, 2003

Test een twee drie.

idols

Monday, January 27th, 2003

{{customtwo}}Ik schaam mij diep over twee dingen:
1. Ik weet dat Joël afgelopen weekend idols heeft moeten verlaten
2. Ik ben er blij om

Nog meer releases

Sunday, January 26th, 2003

{{customtwo}}Eerder al poste Gé een lijst met de leukste cd’s die binnenkort uitkomen, nu doet VPRO’s 3voor12 het nog eens over, met een nog langere lijst.

De leukste dingen die we nog niet hadden opgemerkt:
27-01: Venetian Snares: Winter in the Belly of a Snake
03-02: Nick Cave and the Bad Seeds: Nocturama
17-02: Ed Harcourt: From Every Sphere
03-03: Turin Brakes: Ether Song
24-03: Bettie Serveert: Logg 22

Overigens heb ik ook het ultieme dansnummer voor in de auto op Zaterdagavond gevonden, ‘I Luv You’ van Dizzy Rascal, en ik heb ‘m zelfs als MP3 hier bij Gé voor je downloadplezier neergezet.

normenwaarden

Wednesday, January 22nd, 2003

{{customsix}}Volgens mij is het meest vernieuwende van de huidige politiek het feit dat ze het nu over waarden en normen hebben in plaats van normen en waarden…

Tuesday, January 21st, 2003

Hallo. dit is een testberichtje.

Henry Miller Books

Friday, January 17th, 2003

{{customsix}}

“She hides in the library, reading Henry Miller books” (Manchaster Girl, E.)

Tussen Sinterklaas en Santa Claus had de universiteitsbibliotheek in Groningen een weggeefactie. Ze hadden kennelijk boeken over en als je aan kon geven waarom ze nu juist jouw dat boek moesten geven, deden ze dat ook. Een van de boeken die ertussen lag was ‘Tropic of Cancer’ van Henry Miller. Als groot eels-fan had ik al een aantal keren naar aanleiding van het nummer ‘Manchester Girl’ (zie quote) in tweedehandsboekenzaken gezocht van deze schrijver… helaas ter vergeefs. Vandaag echter kreeg ik een e-mail van de bibliotheek dat ik binnenkort het boek op kan komen halen (to be continued…)

realaudio

Friday, January 17th, 2003

{{customfour}}Het is de nachtmerrie van iedere muziekliefhebber die thuis geen internet heeft en op de werkplek geen geluidskaart: realaudio bestanden, die bestanden die je alleen online kunt beluisteren. Aangezien je ook niet iedere keer bij je collega aan wilt kloppen om het bestand daar te luisteren, en aangezien je eigenlijk liever thuis in alle rust van de muziek zou willen genieten, zou het wel heel erg fijn zijn als er een oplossing was… en die is er: streambox VCR.