Archive for March, 2005

1 April

Thursday, March 31st, 2005

1april (8k image)

Morgen is het weer 1 april. Om u vast te behoeden hier de verschillende berichten zo her en der over het internet verspreid waarvan ik vermoed (je weet het natuurlijk nog niet) dat het 1 april-grappen zijn:

Ik heb ook nog even gekeken bij het Jeugdjournaal die traditiegetrouw altijd een 1-april grap hebben, maar ik vond geen bijzonder vreemde berichten. Het zou een grap kunnen zijn dat Britse kinderen het eten van Jamie Oliver niet lekker vinden, of het item over de DVD-videobril, maar beide zijn niet ‘onwaarschijnlijk’ en bovendien ook niet erg grappig… Het is dus maar afwachten wat er morgen waar blijkt te zijn en wat niet.

Krawattenklup

Thursday, March 31st, 2005

krawattenklupposter (40k image)

Vrijdag 1 april is er een Krawattenklup waar het leven met poezie en muziek snel aan je voorbij gaat. Het vindt (uiteraard) plaats in Kultuurhuis Bosch te Arnhem. Doe eens gek, kom kijken en luisteren. Tip: kom op tijd.

King Khan & The Shrines @ Ekko Utrecht 30-03-2005

Thursday, March 31st, 2005

kingkhan (11k image)

Het internationale gezelschap King Khan & the Shrines speelde gisteravond in Ekko Utrecht. Als voorafje was gekozen voor het Groningse Das Aldi Combo. Hammond orgel (heey, een Green Hornet -lid), drums en bas brachten een dansbaar geheel van jazz meets soul en een snuf Beck. Grappig, maar de toevoeging van een saxofonist halverwege was zeker nodig om het leuk te houden. Beter was de show van King Khan & The Shrines. Wat een energie, wat een performance en wat een muziek: vette soul met hier en daar een ballad en vooral heel veel humor. En King Khan die alle aandacht naar zich toetrekt en de zaal platspeelt. Briljant. De komende dagen nog te zien in Groningen en Tilburg.

Das Aldi Combo: [Thinking back] [The dirt on the ground]

King Khan & the Shrines: [On the street where] [On a brass bed]

Clocky

Tuesday, March 29th, 2005

clocky (7k image)

Eindelijk iets voor mensen die niet uit bed kunnen komen

(Via…)

Promo

Tuesday, March 29th, 2005

ned3 (6k image)

Een erg leuke site over de identiteit van TV-Kanalen over de hele wereld: TV-ARK. Ondermeer met de historische promotiefilmpjes uit de jaren negentig van BBC2, maar ook met oude filmpjes van de Nederlandse publieke omroep.

Lampshade video

Monday, March 28th, 2005

Zomaar om een tweede paasdag door te komen een video met een heel mooi en gevoelig liedje van Lampshade (Den) getiteld
Because trees can fly
.

Winnen

Saturday, March 26th, 2005

voicsthoesje (12k image)

Het werd tijd om weer een wat te winnen. Ik deed mee aan een prijsvraag waar meerdere cd’s te winnen waren. Vandaag lag er een envelop in de bus met een prijs. Blij opende ik hem. Er verscheen een cd met een bekend hoesje. Jawel, het was een cd van Voicst. Laat ik die nou net al hebben. Ik heb overigens al iemand gevonden die hem wel wil hebben. Je hoeft dus niet te mailen.

File Under: 20 t/m 26 maart 2005

Saturday, March 26th, 2005

Woodbine – Best Before End
Autorijden vind ik saai. (lees verder)


Louis XIV – Illegal Tender
Zonnekoning Louis XIV was me er eentje. (lees verder)


Brother JT – Off Blue
Eigenlijk lees ik de biografieën alleen als ik feiten nodig heb voor mijn stukjes. (lees verder)

Vrolijk Paasfeest

Saturday, March 26th, 2005

paasfeest (24k image)

Gé op cd

Friday, March 25th, 2005

geopcd (14k image)

Ge in tekst gemaakt met cds. Maak er zelf ook eentje. Klik.

(via via)