Archive for August, 2004

Sticker John Wayne Shot Me

Tuesday, August 31st, 2004

jwsmsticker (12k image)

Ik heb een stapeltje met stickers gekregen. Dit om reclame te maken voor een concert van John Wayne Shot Me. Ze treden volgende week vrijdag 10 september op in Kultuurhuis Bosch te Arnhem samen met hun vrienden Austin Lace uit Belgie. Ze maken blije gitaar elektro pop, en ik hoop stiekem dat dit het leukste concert van het jaar wordt. Ik zit dus alleen nog met die stickers. Als je mij nu mailt dat je komt dan zorg ik dat je een sticker krijgt. Deal? Wel zolang de voorraad strekt!

Een nieuwe baan

Tuesday, August 31st, 2004

handdoek (9k image)

Volgende week begin ik aan een nieuwe baan, wederom als meester Ewie. Ahum. Vandaag had ik een gesprek met mijn duo -partner. Weinig opzienbarends op zich, maar er was toch wel even een schokkend feit. Ik moet de handdoeken die smerig worden op een dag zelf wassen. Dat hadden ze me niet verteld op het sollicitatiegesprek voor de vakantie.

Alles op Tien stopt ermee

Tuesday, August 31st, 2004

allesoptien (3k image)

Het zat er al een tijd aan te komen, maar de Live muziekkrant van Oost Nederland: Alles Op Tien stopt ermee. “Toevallig” schreef ik hier de afgelopen jaren cd -recensies voor, ik ben dus dit leuke baantje kwijt. De grotere gesubsidieerde zalen liepen weg van het door henzelf gestarte initiatief. Tja, dan houdt het een keer op. Er wordt nog gekeken naar een internetvariant, maar over hoe en wat weet ik zelf ook nog niet. Ik laat het eerst maar bezinken. Snik.

Gmail

Tuesday, August 31st, 2004

gmail (3k image)

Ik hoor er nu helemaal bij, ik heb namelijk Gmail. Zin om een mailtje te sturen? Dat kan naar : eeewie@gmail.com. Spam en andere vervelende mail niet welkom!

Recensie The Libertines – The Libertines

Tuesday, August 31st, 2004

thelibertinesthelibertines (11k image)

Drugs
Wat zou Jimi Hendrix nu voor een muziek hebben gemaakt als hij nog zou leven? Wat zou Syd Barrett (Pink Floyd) voor een muziek hebben gemaakt als hij van de LSD was afgebleven? Wat zou Pete Doherty nog voor een prachtplaten gemaakt hebben als hij van de drugs af was gebleven? Ho, wacht even, hij leeft nog steeds. Beter nog, hij maakte samen met zijn vriend Carl Barat een nieuw album. Dit ondanks … (lees verder)

You really got me

Monday, August 30th, 2004

kinks (10k image)

Ik heb al heel lang een zwak voor The Kinks, zeker nadat ik Ray Davies een keer solo gezien heb in Edinburgh. Hij, the storyteller, vertelde het muzikale verhaal van zijn leven. De grote hit waar het mee begon was You really got me. Deze komt na 40 jaar opnieuw uit, en nu op een cd -single. Er komt ook een nieuwe compilatie met toegevoegde tracks. Ik heb zelf alleen een verzamelalbum. Ik denk echter dat ik ze hiermee tekort doe. Heeft er iemand tips?

Mercury

Monday, August 30th, 2004

mercury (7k image)

Stukje bij beetje ben ik afscheid aan het nemen van de Microsoft -software. Had ik Mozilla Firefox al als browser, Eudora als mailpakket, nu heb ik een alternatief voor fucking MSN. Ik heb zat van het automatisch opstarten als ik het een keer aangeklikt heb, ik heb zat van het automatisch opstarten van IE als ik een link toegestuurd krijg en aanklik, ik heb zat van de reclame. De oplossing: Mercury – voorheen DMSN-. Wel even de browser aanpassen! Het is nog even in de testfase, maar hij mag waarschijnlijk wel blijven.

Olympische Spelen

Sunday, August 29th, 2004

os (7k image)

De Olympische Spelen hebben we weer gehad, kijk alleen nog even naar dit filmpje.

(via Geebheart)

Trachtenburg Family Slideshow Players

Sunday, August 29th, 2004

trachtenburg (17k image)

Had niemand mij even kunnen vertellen dat Trachtenburg Family Slideshow Players in Nederland was? Ik las het te laat, en nu word ik er ook nog over gemaild door een anders zo sympathieke weblogcollega. Schrijft verder Vidoliber dat ik ze niet moet missen de volgende keer. En dat terwijl ik hun briljante Vintage Slide Collections from Seattle, vol. 1 net in huis heb. Bedankt hoor, mopperdemopper……….

Formule 1

Sunday, August 29th, 2004

raikkonen (15k image)

Ik heb zowaar naar een Formule 1 -wedstrijd op tv gekeken. Had ik daar ook al weer niet een hekel aan? Inderdaad, liefde maakt blind, maar veel gekker moet het niet worden. Raikonen was overigens de winnaar. Hierna mocht er met de champagne gespoten worden. Hij nam overigens geregeld een slok tussendoor. Drank en verkeer ging toch niet samen? Ik zal deze sport wel nooit begrijpen.