Boeken

boeken (10k image)

Voor de echte (rijke) boekenliefhebber heeft amazon.com nu een geweldige aanbieding: De complete Penguin-catalogus voor slechts 8000 dollar, plus 4 dollar verzendkosten. 1082 titels, ongeveer 8 dollar per stuk, voor mensen die de komende 25 jaar niks te doen hebben en de complete wereldliteratuur willen doornemen. Als je alle boeken op elkaar zou leggen heb je een stapel zo hoog als het Empire State Building.

Er zijn overigens ook echt mensen die de collectie hebben gekocht, en commentaar hebben geplaatst op de pagina. ‘Bookworm341′ schrijft bijvoorbeeld dat hij het zelf graag zou willen krijgen als kado maar niemand het hem gaf, en daarom gaf hij het maar als een ‘vroeg verjaardagskado’ aan zijn vrouw. Hij had natuurlijk ook gewoon een 24-karaats gouden ring of een plasma-televisie kunnen kopen.

Overigens kan het ook voor minder, maar dan moet je wel goed gaan zoeken. Alle boeken zijn gewoon klassiekers, die je op de gemiddelde rommelmarkt voor een euro kan krijgen, maar goed, dat is natuurlijk niet zo cool als 1000 delen in dezelfde uitvoering.

Comments are closed.