Rechts

rechtskwartet (14k image)

Ik zag in Joost Eerdmans de verpersoonlijking van nieuw rechts. Hij krijgt echter linkse trekken. Ik krijg bijna sympathie voor hem nu hij heeft gezegd dat Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders niet alle moslims over een kam moesten scheren. Ik heb eerst nog even goed gelezen of ik dat wel goed las. Eerdmans die plots dit soort opmerkingen maakt. Veel gekker moet het niet worden. Hij wilde wel met Wilders een nieuwe partij beginnen. Wilders ziet dit laatste ook wel zitten, maar wil zijn toon niet matigen. Kijk, dat verwacht ik van een rechtse politicus. Die partij wordt vast een gezellige boel. En dan hebben we nog Nawijn. Ik dacht dat hij, ondanks al zijn uitspraken nog enige fatsoen had. Hij gaat echter spreken op een congres van Vlaams Belang (voorheen Vlaams Blok). Dat heeft een Haagse politicus volgens mij nog niet gedaan. Hem zie ik ook wel aansluiten bij de nieuwe partij. En dan hebben we nog Hirshi Ali. Zij ligt steeds minder goed in de eigen VVD en zal ook wel naar de nieuwe partij overstappen. Deze zal dan Nederlands Belang gaan heten of iets dergelijks. Eerdmans vertegenwoordigt dan de linkervleugel. Dit kon wel eens een vreemd jaar worden.

3 Responses to “Rechts”

  1. mieze Says:

    zei eerdmans dat!?
    die vent kwam deze week nog met hat plan om de antillen te verkopen (!) aan de hoogste bieder. antillen op ebay :( zucht….

  2. Ewie Says:

    Best een goed plan hoor. Een kolonie is echt niet meer van deze tijd….

  3. mieze Says:

    klopt, maar we hebben in de laatste paar honderd jaar wel een boel voorwaarden om zich te ontwikkelen bij ze weg gehaald. ik vindt dat we verantwoordelijk voor ze zijn.