Caesar in de Goudvishal

{{customtwo}}caesarlist (17k image)

De video snorde, gisteravond was het bandjes kijkavond. **Caesar** speelde namelijk in de Goudvishal. Ik heb ze deze tour al drie keer gezien, maar daar kon nog wel een vierde keer bij. **Caesar** moest de vorige keren de wedstrijd spelen tegen **Bettie Serveert**, **Magnapop** en de hele lijst aan bands op **Lowlands**. Vanavond was **Jacuzi Baby** de tegenstander.
Ik was ook nieuwsgierig naar dit voorprogramma, een Arnhemse bandje dat een aardige demo afleverde. Het regende echter aan technische problemen: zang die het niet deed, orgel dat problemen gaf. Het waren echter de zang en het orgel (en accordeon) die het nog iets eigens gaf. Het orgel en accordeon werden echter veel te vaak genegeerd. Bovendien stond de zang veel te zacht. Wat overbleef was een tenenkrommend gerag op gitaar en drum. Helaas vrees ik voor **Jacuzi Baby** dat het wel in de locale scene zal blijven spelen, en een zachte dood zal sterven. Ik zal er geen traan om laten.
Nee, neem dan **Caesar**. Ik verwachte een wat plichtmatig optreden. Dit was zeker niet het geval. Het werd een melige set die startte met een “lang zal ze leven” voor iemand uit het publiek. “En nu opdonderen!”, waarna het begon. Er werden lijsten met nummers uitgedeeld (zie bijgevoegde afbeelding). Hieruit konden verzoeknummers aangevraagd worden. Het werd een geweldige set met veel oud materiaal. **Caesar** scoorde aan de lopende band, een band in topvorm.

Comments are closed.