BoekSpam

{{customone}}buch (24k image)

Volgens mij zijn de spammers met iets nieuws gekomen: intellectualistiche spam. Ik kreeg een berichtje van een spammer die mij boeken aanbood: ‘over three-thousand of the some of the best pieces of literature and reference materials of all time for less than the cost of one hardcover book!’. Mét spelfout, maar wel een geweldig aanbod, en dat voor slechts de prijs van één normaal boek. Ook kunnen de teksten worden voorgelezen via de speaker van de computer, dus hoef je niet eens een voorleesmoeder te kidnappen om weer die vertrouwde voorleessfeer van weleer te krijgen.
Ook krijg je, behalve de complete werken van Verne en Shakespeare, het CIA Factbook, andere historische teksten, en zelfs het getal Pi tot in vele decimalen berekend. Ik zou zeggen: kopen! Ook al kun je alle boeken gratis downloaden via Project Gutenberg.

Overigens zijn de spammers ook al wat brutaler geworden, in plaats van zich te excuseren voor het mailtje, en dat er ongetwijfeld iets fout is gegaan met hun e-mail bestand excuseren ze zich alvast van te voren: ‘We apologize that you were not expecting this email’

One Response to “BoekSpam”

  1. Ewie Says:

    intellectualistiche is toch best een intellectueel woord, zelfs voor een intelligent iemand. ;-)