Gem & Pfaff in Bosch

gembosch (39k image)

Veel concurrentie in Arnhem bracht te weinig mensen naar Kultuurhuis Bosch voor een concert van Gem & Pfaff. Het kan natuurlijk ook zijn dat men Gem nog niet kent. Niet zo vreemd, want het debuut komt er op 24 mei aan. Maar toch …… En Gem is goed. Gem speelt strak. Gem is sympathiek. De garagerock of hoe je het ook wilt noemen is helemaal raak. Ik denk dat Nederland incl. Arnhem snel niet meer om Gem heen kan. Voorprogramma Pfaff liet zien dat spelen voor de lol ook goed kan zijn. Ondanks een week van griep en kiespijn liet de band horen uniek en gedreven te zijn. Twee drummers, Joni & Michiel, en dan Bas op gitaar /zang is een bijzondere samenstelling, maar ze lieten weer zien dat dit prima werkt.

Het was bij mij, ondanks het tegenvallende bezoekersaantal, uiteindelijk toch of ik jarig was. Pfaff en Gem zijn cool. Ik kreeg eerst een gave 10″ van Pfaff, genaamd: “Bello ma folle questo e il mio segreto.” En hierna mocht ik van Maurits (zanger Gem) de nieuwe cd bekijken, om vervolgens een demo te krijgen van Pixies. Bas van Pfaff staat met Seedling op 25 juni op hetzelfde podium samen met Norma Jean. Gem nog niet, maar wie weet wat er nog volgt.

(foto is gejat van Nicole Blommers)

4 Responses to “Gem & Pfaff in Bosch”

  1. Nicole Says:

    Yeah!

    (meer heb ik niet te melden)

  2. Ewie Says:

    Zolang je niet komt met: Yeah, yeah, yeah! ;-)

  3. Pfaff Says:

    Nou de verstandskies is er dinsdagmiddag uitgehaald en dat was tamelijk pijnlijk. Bovendien een wortelkanaalbehandeling in de kies naast die verstandskies. En maandag gaan we verder met de bovenste kiezen. Voor een ieder die in tandartsen geinteresseerd is!

  4. Ewie Says:

    Dat klinkt als heftig. Sterkte maandag! Ik heb zelf inmiddels ook geen verstandskiezen meer, en een wortelkanaalbehandeling maakt een mens ook niet vrolijker. Voor wie het interesseert….