Werk

{{customeight}}work (14k image)

Fijn hoor, zo’n lange zomervakantie als je student bent, maar wat moet je in vredesnaam met al die vrije tijd? Een beetje hangen met vrienden, en op vakantie gaan wellicht, maar daar kun je niet acht weken mee vullen. Nee, je hebt vakantiewerk nodig. Maar waar vind je dat? Ik heb vorige week alle uitzendbureaus opgebeld, maar alles wat je dan krijgt als nog-niet afgestudeerd academicus is ‘productiewerk’, tandpastatubedopjes draaien dus, en dat heb ik wel eens eerder gedaan, en dat was ook gelijk de laatste keer.

Mischien moet ik maar een krantenwijk nemen, en dan elke dag om vijf uur op staan. Ook goed voor je conditie en uithoudingsvermogen.

8 Responses to “Werk”

 1. david Says:

  zullen we dan maar eens een beamer handeltje opzetten ;)

 2. Ewie Says:

  Je kunt net zoals ik als begeleider bij vakantie activiteiten meegaan. Ik kan je evt. een adres geven. Mogelijk dat ze iets voor je kunnen betekenen. Het betaald overigens niet goed, maar je hebt zo ook nog een beetje vakantie tussendoor en het is beter dan tandpastadopjes erop draaien. Ik heb overigens al eens fietsventieldopjes lopen draaien. Ook erg interessant, ahum ……

 3. Hay Says:

  Kijk, daar komt de aap uit de mouw! Al terug uit Frankrijk?

 4. Ewie Says:

  Huh? Ik in Frankrijk? Heb ik anders weinig van gemerkt. :-)

 5. Hay Says:

  Nee, david :)

 6. david Says:

  jep
  vive la France
  vooral Parijs was geweldig

 7. teaareatwhy Says:

  Is het besmettelijk te mekkeren over produktiewerk? Iets wat overgens volkomen begrijpelijk is. Maar het is dus niet vreemd dat dat soort werk naar lage lonen landen verplaatst wordt. Want wij willen gewoon leuk werk.

 8. Bram Says:

  Kennelijk.