Beroemd

ewieholy200 (7k image)

Ik sta er nooit bij stil dat anderen dit ook kunnen lezen. Zo is het heel vreemd als iemand mij weet te vertellen dat ik in mijn nieuwe cd -kast wel weer ruimte zal hebben voor de cd’s of zoals gisteravond iemand wist van welk weblog ik was. Ben jij Ewie? Ja, op internet dus wel. Hij had een stukje gelezen over de band Zool, en jawel hij was de drummer. Het was hem al opgevallen dat het vaak over Arnhem ging. Eigenlijk weet ik me dan totaal geen houding te geven, en praat er snel overheen. Zool blijkt trouwens weer op te treden. Het gaat plaatsvinden op 4 juni in Kultuurhuis Bosch. De andere band zal Beu zijn.

5 Responses to “Beroemd”

  1. Rick Says:

    "Ik sta er nooit bij stil dat anderen dit ook kunnen lezen."

    Misschien een domme vraag Ewie, maar wat is de reden van het bijhouden van een weblog als niemand het zou lezen?

  2. Nicole Says:

    Ik ken het wel een beetje. Op mijn site zit ik van alles te vertellen over b.v. mijn YYYs concert avonturen. Als ik het dan met iemand, die ook mijn site bezoekt, over dit concert heb dan hoef ik meestal niet veel meer te vertellen omdat hij/zij het al op mijn site heeft gelezen. Of… dat mensen die ik bijna nooit in real life spreek weten hoe graag ik een bepaalde band live wil zien. Echt weird!!!

  3. Ewie Says:

    Wat de reden is, geen idee, gewoon leuk om van me af te schrijven. Ik zet niet alles op mijn log. Met sommige dingen heeft niemand wat te maken. Maar mensen weten soms dingen van je die je zelf niet tegen ze gezegd heb. Het is dan raar als iemand dit wel weet. Zoals Nicole het zegt: Weird.

  4. Rick Says:

    Het antwoord volstaat wat mij betreft. Ik was gewoon nieuwsgierig, naar het hoe en waarom van zo’n weblog. Het lijkt mij dat je zoiets juist online zet zodat anderen mee kunnen lezen en daar reacties op te krijgen. Het gedeelde smart/vreugd … principe zeg maar. Privé dingen die je van je af wilt schrijven, dat kan altijd nog in een dagboek. Als ik in zo’n weblog allerlei privezaken lees, vind ik dat een verkapte vorm van voyeurisme en dat is niet echt mijn pakkiean.

  5. Ewie Says:

    Ik sta er zelf wel eens van te kijken wat mensen soms schrijven. Eigenlijk is het ook wel mooi als mensen lak hebben aan anderen. Ik zit zo echter niet in elkaar. ;-)