Hier is Ewie

Heey Ewie, waar ben je? We lezen zo weinig van je. Sorry, sorry, ik ben nogal druk. Ik wil dit, ik wil dat, en dan komt er van posten niets meer. Uiteraard schrijf ik nog voor Fileunder, maar de opperdespoot haalt vooral stukjes uit een voorraad die ik opgebouwd heb aldaar. Ik ben druk met werk en alles wat erom heen zit. Etentjes, nieuwjaarsborrels en nakijkwerk, je moet niet denken dat alles leuk is in onderwijsland. En dan zijn er nog concerten. Maxon Blewitt die wat misplaatst stond in het Arnhemse Willemeen in het voorprogramma van The Sheer. De laatste heb ik niet uitgezeten, maar was verbaasd over het jonge publiek dat deze band trekt. Wat heb ik gemist? Leuker is dan onbekende bandjes te gaan kijken in Kultuurhuis Bosch. Al was The Analog Project niet helemaal mijn ding. Een cover van Sunshine of my love was anno 2005 echter wel leuk. En dan was er zondag het benefiet in Musis Sacrum waar ik de middag en avond doorbracht om er een stuk over voor 3 voor 12 Arnhem-Nijmegen te gaan schrijven. Deze tekst is net in proefversie het internet aan het overvliegen. Even geduld dus nog a.u.b.. Ik vergeet echter nog dat ik nog even een nieuw bandje naar Arnhem moest halen ter vervanging van Eelman. Vrijdag a.s. staat Norma Jean op het podium met in het voorprogramma het Nijmeegse/Arnhemse High Time Amplifier. Dit zal overigens de eerste Shaking Heaven zijn. Ondanks dat hier nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven is. Ja, mijn avonden hebben nu een naam en er is ook een Shaking -website. Die is er nu nog in een erg afgeslankte vorm met alleen een aanmeldingsmogelijkheid voor de nieuwsbrief, maar er komt meer. En nee, niet nieuwsgierig doen. Een ding kan ik je wel verklappen, waar een Shaking Heaven is daar is ook een Shaking … Je had het vast al geraden. Eens kijken of je weet welke band een nummer had waar dit aan ontleend is.

4 Responses to “Hier is Ewie”

  1. Nicole Says:

    Was het druk in Willemeen? Ja, The Sheer trekt erg veel tienermeisjes als publiek. Zonde dat je niet lang gebleven bent, want het is een erg leuke band. :)

  2. Ewie Says:

    Het was redelijk druk. Ik heb ze op Lowlands gezien. Het is niet slecht , maar in mijn ogen niet echt bijzonder. Ik ben dan ook geen tienermeisje. ;-)

  3. Nicole Says:

    Ik ben wel een tienermeisje, want ik vind The Sheer erg leuk. :-) :-)

  4. George Says:

    Ik zag The Sheer op Noorderslag. En vond er niets aan. Gelukkig kon ik ook weer weg :)