Lost and delirious

lostanddelirious (8k image)

Ik ben een stapel videobanden aan het wegwerken met allerlei films die ik van tv op heb genomen. De afgelopen dagen heb ik er vijf weggewerkt. Een film zette ik na een half uur al uit wegens niet leuk. Dat schiet op. Twee films bleek ik al te kennen. Ik ben dus niet goed in titels. Dat schiet dus nog meer op. Blijven er nog twee films over. Eentje was een film vol geweld genaamd: De tranen van de zwarte tijger. Ik moest er door de bijzondere manier van filmen wel om lachen. Ik betwijfel echter of dat de bedoeling was geweest. Er was nog een Canadese film: Lost and delirious. Die maakte indruk Een film die echte liefde toont. De liefde tussen twee meisjes: Paulie en Victoria. Iets wat lijkt te beginnen als een flauwe standaard film wordt echter naar een climax gebracht. De film had ik opgenomen van Canvas. Mocht deze dus in Nederland uitgezonden worden dan raad ik je aan om te gaan kijken. Ik zal echter de titel wel weer vergeten en zal je dus niet t.z.t. kunnen tippen.

2 Responses to “Lost and delirious”

  1. Janine Says:

    Canvas zendt doorgaans hele goede films uit. Ik heb onlangs de Italiaanse film "La Meglia Gioventu" opgenomen die in twee delen werd uitgezonden (duurt in totaal 6 uur). Ben hem nu in delen aan het kijken en hij is echt prachtig!

  2. Ewie Says:

    Ik denk dat ik deze nog nooit gezien heb, maar zeker weten doe ik dat niet. :-) Ik ben nu aan het kijken naar der Blechtrommel. Werd uitgezonden door een commerciele jongen. Gelukkig zit er een vooruitspoelknop op mijn video.