High Tech

cassette (10k image)

Mijn herinneringen gaan even 27 / 28 jaar terug. Met zo’n apparaat begon het allemaal. Wat waren ze compact die MP3 -spelers van toen. Ik zat er mee voor een radio zonder een snoer te gebruiken. Computers waren er thuis nog niet. De geluidsdragers van toen heetten cassettes. Ik heb er bergen van gehad, maar de meeste zijn inmiddels wel gesneuveld. Toch was het samenstellen echte huisvlijt. Kom hier nog maar eens om. Eerdaags dan ook op dit weblog “de cassettefiles.”

4 Responses to “High Tech”

  1. Jan Says:

    Hoi Ewie, natuurlijk ga ik dan ook even naar je site kijken. Krijgen we ook stukjes van die cassettes te horen? DÃ t zou leuk zijn.

  2. Ewie Says:

    Ik dacht meer aan een ode aan de cassette. Die cassettes die ik nog heb zijn m.i. niet interessant. Het zou wel een leuk idee zijn.

  3. Jan Peter Says:

    Als het gaat om van de radio opgenomen dingen: ik heb nog bandjes met oude opnames van Nozems a Gogo e.d. Waarschijnlijkvoor het overgrote deel niet meer goed te beluisteren, maar toch..

  4. Ewie Says:

    In mijn geval gaat het over de hoesjes die erom heen zaten. Een aantal mp3’s maken zou wel leuk zijn van radio uitzendingen. Ik heb echter zelf geen radio uitzendingen op cassette.