DeConservatieven.nl

{{customfive}}
Omdat je jezelf moet orientëren op welke partij je gaat stemmen, en verder moet kijken dan je spreekwoordelijke neus lang is heb ik vandaag een kwartiertje ingeruimd voor de site van DeConservatieven.nl, de nieuwe partij van ex-LPF’ers Winny de Jong en Cor Eberhard.

Op de (best aardig uitgevoerde) site van de enige echte puntenel partij van Nederland worden wij verwelkomd door Winny in hoogst eigen persoon, met een sublieme zwarte hoed: LIJST 11: DUIDELIJK. Het valt sowieso op dat achter bijna elke zin een uitroepteken wordt geplaatst: \Terug naar een veilig Nederland!\, \Terug naar duidelijke taal!\ (want die werdt vroeger wél gesproken!), \De kiesraad geeft deconservatieven.nl lijstnummer 11!\. Maar ook \Wij zoeken sponsors!\, \Wij zoeken donateurs!\ en \Nodig een kandidaat-kamerlid uit voor uw niewjaarsborrel!\. En zo nog een aantal \duidelijke\ uitspraken.

Het asielbeleid is duidelijk een speerpunt van de campagne: vluchtelingen die nu in Nederland zitten worden teruggestuurd naar de opvang in eigen regio, want Winny gaat veel geld aan Ruud Lubbers doneren. Het is de schuld van de asielzoekers dat er nu tweeverdieners zijn, want toen ‘de immigranten’ naar Nederland kwamen maakten zij allen gebruik van de sociale woningen in voorheen prachtige woonwijken, die helaas verpauperden (door genoemde immigranten), waardoor deze mensen allen plotsklaps een dure koopwoning moesten nemen, meer moesten gaan verdienen, en dus geen tijd meer hadden voor de kinderen en andere belangrijke dingen. De overheid (die in alle artikelen ‘de linkse kerk’ wordt genoemd) hield de ogen gesloten en was destijds veel drukker bezig met onbenullige zaken als de EU en ontwikkelingshulp.

Waar dit uiteindelijk tot leidt is volgens Winny al te zien bij onze zuiderburen: de moordaanslagen op twee allochtone Belgen door autochtone Belgen. Uiteraard wijst Winny geweld af, maar ze vind het wel ‘begrijpelijk dat het zo kan escaleren’. Het is tenslotte allemaal de schuld van het moslim-extremisme en de Arabisch-Europese Liga (AEL). Wat de AEL doet is ‘typisch het gedrag van mensen bij wie opgekropte woede naar buiten komt’. En dan beweert de AEL ook nog dat de twee moorden racistisch waren! Schande!

Goed, zo gaat het nog honderd pagina’s door, die ik ook allemaal had kunnen bespreken, maar helaas voor Winny (en gelukkig voor mij) was het maar een kwartiertje en geen uur.

One Response to “DeConservatieven.nl”

  1. Marco Says:

    Lijst 11 Duidelijk?… dodelijk!