Dunya & Desie

{{customtwo}}dundes (32k image)

De kei -leuke serie Dunya & Desie is aan een vervolg begonnen. Ik kan er ook niets aan doen dat ik moet glimlachen bij de twee pubers die op hun eigen wijze de wereld verkennen. Heb op hun website een Valetijnstest gedaan. De uitslag:
\Je past eigenlijk helemaal niet bij Dunya… maar ook niet bij Desie. Je bent heel veel met jezelf bezig, en dat mag best, maar dat betekent wel dat je geen plek meer hebt voor een vriendin, of in ieder geval niet voor een gelukkige vriendin. Een goede relatie heeft immers tijd en aandacht nodig, en daar ben jij gewoon nog niet aan toe. Dat wil helemaal niet zeggen dat je er nooit geschikt voor zult zijn, alleen nu nog even niet. \ Duh……..
De volgende uitzending is volgende week woensdag om 19.00 uur op Nederland 3. Je kunt nog best inhaken, misschien past een van beide wel bij jou.

2 Responses to “Dunya & Desie”

  1. Ramon Says:

    Dunya houdt van mij!

    Uitslag:
    "Gefeliciteerd: jij past het beste bij Dunya! Je bent erg romantisch en sentimenteel (…) Je bent een oprechte wereldverbeteraar, en je hebt een hekel aan eentonigheid. Je doet dan ook je best om de wereld er wat kleurrijker en vrolijker te laten uitzien, en dat nemen veel mensen je in dank af. (…) Je bent van nature heel charmant, en het feit dat je daar geen erg in hebt, maakt je nog veel charmanter."

    (negatieve opmerkingen eruit geknipt :-)

  2. Ewie Says:

    Nu moet je met twee vrouwen door het leven. Je zult een zwaar leven tegemoet gaan. ;-)