Hoera

meesterhoera (7k image)

Hoera, hoera! De griep lijkt bijna voorbij. Het concert van Feverdream (&Prefab 5) gisteravond lijkt de laatste resten aangevallen te hebben. Dit kan geen toeval zijn. Wereld, ik ben er weer!

4 Responses to “Hoera”

  1. mieze Says:

    joepie!
    feverdream was geweldig maar prefab 5 kon ik helemaal niets mee :( steeds als ik weg wilde lopen speelden ze weer een stukkie samen en dan leek het wel wat maar die stukkies duurde maar kort.
    maar goed; feverdream was super…DIE DRUMMER!! WAUW! wat een sound, wat een strakkerd! zoeper!

  2. Ewie Says:

    Huh? Ik heb je helemaal niet gezien. Het is toch wel een erg grote zaal. :-)Ik heb een stuk Prefab 5 gemist. Sommige stukken die ik wel zag vond ik wel ok, maar andere waren weer minder. Feverdream was inderdaad erg strak.

  3. mieze Says:

    ik stond een tijdje ongeveer 2 meter rechts achter je ongeveer… ben om 23:38 weg gegaan omdat ik anders de laatse bus zou missen :(
    ik vind dat we in bosch toch meer rekening met de openbaar vervoer gebruikers moeten houden. ik baal er best van dat ik halverwege een concert weg moet of een pokke eind lopen :( maar goed voor mensen uit nijmegen of verder weg is dat nog veeeel vervelender.

  4. Ewie Says:

    Heb je geen fiets? Of zeg ik nu rare dingen. ;-) Verder heb je wel gelijk. Het punt zal zijn dat het publiek pas later komt, en het voor bands dan niet leuk is om voor een lege zaal te spelen. Misschien dat het een kwestie is van opvoeden. Ik weet het niet. Ik weet ook niet of er nu veel mensen uit andere plaatsten op afkomen. Misschien dat dit ook wel het verhaal is van het kipe en het ei. Sommige treinen gaan ook wel erg vroeg trouwens. De laatste trein naar Apeldoorn gaat al om 23.11 uur. Dat is ook de reden zijn dat ik concerten in Apeldoorn minder graag bezoek. Met Nijmegen om 0.29 uur en Deventer 23.41 uur zou je misschien rekening kunnen houden. Gooi er eens een balletje over op, zal ik zeggen….