NOS

nos (5k image)

Goed, zo vaak kom ik ook weer niet op de site van de NOS, maar met al dat gedoe rondom de paus wil ik natuurlijk wel het laatste nieuws weten. En wat viel me gelijk op: de site van de NOS heeft een gehele nieuwe lay-out, en wel een bijzonder lelijke: aan de linker -en rechterkant van het scherm vallen namelijk gigantische witte gaten. Blijkbaar heeft de vormgever de intentie gehad om de lay-out er ook goed uit te laten zien op een kleiner scherm, maar dan nog is het slechts 608 pixels breed. En laat ik nu een breedbeeld-laptop hebben: het ziet er werkelijk niet uit (zie ook deze uitvergroting). Wat dachten ze toen ze deze lay-out maakten? Nu maar hopen dat ze het snel weer herstellen naar de oude staat.

2 Responses to “NOS”

  1. Ewie Says:

    Is er sinds vandaag. Maak je verder maar niet druk, want het is vast een 1 april grap voor mensen met een laptop. :-)

  2. Matthijs Says:

    Ik dach al .. _alweer_ een nieuwe site?? Maar ik dacht even aan de site van het NOS journaal .. maar die is nog net zo lelijk als na de laatste facelift ..

    Ik moet zeggen dat ik de kleurtjes in de menutjes links erg goed vind! Maar ja .. dat is dan ook een systeem wat ik zelf ook wel eens toe pas ;)-

    PS: Hay .. update de link naar mijn weblog even ;) .. zie link in deze rely ..