Paasrecepten

{{customfour}}elandapples (10k image)
Krijgt u **gasten** met Pasen? Weer u niet wat u ze nu weer voor moet zetten? Originaliteit daar gaat het volgens Gé om. Wij zochten voor u originelen recepten op het internet. Allereerst een origineel koekje bij de thee, bijvoorbeeld een knapperig chocolade krekelkoekje. Wilt u doorgaan met insekten dan kan dit met meelwormen. Als u toch mee op de vleestoer wilt gaan kunt u kiezen voor een smakelijke krokodil of een kangaroe. Als dit nog te gewoon is, dan is een heerlijk Groenlandse zeehond of walvis-soep misschien iets. Of serveert u eens een bizon, elandsteak of antilopenkerrie. En als u heel veel eters krijgt adviseren wij u een kameel.

3 Responses to “Paasrecepten”

  1. Jan Peter Says:

    Ewie, het zal toch niet zo zijn dat hierin een verklaring ligt voor die date waarvan je vertelde dat ze ‘toch niet bij je past’?

  2. Ewie Says:

    Haha, nee, zeker niet, ik zal maar niet zeggen wat ik bij haar gegeten heb. :-) Het idee kwam tot stand in een chat met Brighter hell omtrent Spinvis en Camel.

  3. Jonas Says:

    Hmm… een kameel gevuld met schapen gevuld met ganzen gevuld met karpers gevuld met eieren en dadels… Waarom moet ik plotseling aan Russische boerinnen denken?