welkom op de nella website. op dit moment kun je hier alleen de drie nummers van onze eerste demo downloaden, maar in de toekomst komt hier ongetwijfeld een gigantische site met chat-mogelijkheden, live webcamverbindingen met de bandleden en alle videoclips in breedbandformaat, maar tot die tijd moet je het doen met de MP3's van de nummers en ons e-mail adres: nella@bykr.org

nieuws

16/06/2003: de democeedees zijn verzonden! jawel! eindelijk hebben we er tijd voor gehad. De kwaliteit is wel duidelijk, dus verwacht ons binnenkort op de labels Living Room Records, Sally Forth en Excelsior. En vergeet ook vooral niet de recensie in Alles Op Tien.

20/12/2002: de hoesjes voor de eerste democd zijn klaar. klik hier voor de voorkant, en hier voor de achterkant.

23/12/2002: we hebben de demo-cd afgemixt en zelfs de nummers nog een beetje veranderd, dus het is mischien de moeite waard om in ieder geval 'ik ga je vermoorden' overnieuw te downloaden omdat we nu zeer sublieme drums en een mooie echo over de zang heen hebben gedaan. En zoals je ziet hebben we ook een nieuw logo! Yeah!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over nella? Stuur een mailtje naar nellalijst@bykr.org met als onderwerp 'subscribe'.