Vakantie

vakantie2004 (11k image)

De trouwe lezer zal het gemerkt hebben, ik heb deze week niets meer gepost. Het zijn chaotische weken rond de afsluiting van een schooljaar, sollicitaties voor een baan na de zomer, voorbereidingen voor de fietsvakantie in Noorwegen, nog een aantal cd -recensies en andere teksten die geschreven moeten worden, een paar concerten, sociale verplichtingen en ook nog wel wat andere (leuke) activiteiten. Ik kom alleen niet meer aan dit weblog toe. Ik heb dan ook maar besloten om mezelf hier even rust te gunnen. Ik hoop op 12 augustus weer in het land te zijn en na de volgende dag hier weer wat te posten.

Vrijdag 13 augustus is dan meteen al een bijzondere dag. Er is namelijk een spektakel in Arnhem, en wel in Kultuurhuis Bosch genaamd: Friday the 13th. Bands die optreden zijn Gloricz Jim, Sun Sour Hippie Que en Boy Ler. De visuele ondersteuning zal gedaan worden door VJ TJ en co. Als DJ’s zullen Dubbel Mono en Nicole Blommers aanwezig zijn. Het belooft iets bijzonders te worden.

Enkele mp3’s:
Gloricz Jim – Faster now
Gloricz Jim – Leave your sleeping
Boy Ler – Thought in meant nothing
Boy Ler – Until blood levels

En wat je nu kunt doen? Neem een boek te hand, bijvoorbeeld de Kameleon. Maak een leuke fietstocht, als het droog is. Of praat eens met je buurman of -vrouw. Of je kunt zelf er eens op uittrekken, vakantie noemt men dat. Er is echt meer dan een computer. Het gaat je goed.

5 Responses to “Vakantie”

  1. mieze Says:

    meer dan een computer???

  2. Gr.R. Says:

    2 computers?

  3. Nicole Says:

    Alvast fijne vakantie in Noorwegen. Het is daar erg mooi!!!

  4. Nicole Says:

    Joehoe!!!!!!! Is Ewie al weer thuis?

  5. Ewie Says:

    Ja, ik ben weer thuis. :-)